Verkennen en koken in een cultureel Amerika

June 26, 2017 Off By editeditor

Er zijn tegenwoordig zoveel manieren om te koken. In plaats van traditioneel Amerikaans eten, houden wij Amerikanen ervan om steeds meer te experimenteren met hoe we koken en met alle gadgets waarmee we kunnen koken. We houden van voedingsmiddelen uit China, Mexico, India en de rest van de wereld. Amerika is een smeltkroes van cultuur en we hebben nu kennis gemaakt met zoveel verschillende culturele manieren hier in de goede oude VS.

Eten door vereniging

Als we nadenken over de belangrijkste manier, associëren we ons met andere culturen, het zou zijn door onze liefde voor voedsel. Er zijn zo veel keuzes nu met onze diverse groep Amerikaanse inwoners die afkomstig zijn uit verre landen om hier een leven te maken. Het is zo’n zegen om in een land te leven dat, als we voor iedereen openstaan, de mogelijkheden van kennis eindeloos zijn. Naar mijn mening is dat feit het meest aanwezig aan de eettafel

Het is waar dat ons leven van vandaag een stuk drukker is geworden dan twintig jaar geleden. Op die manier heeft het zitten aan de familiedinertafel een andere betekenis gekregen. We eten meer en proberen voortdurend nieuwe manieren te vinden om thuis een snelle maaltijd voor het gezin te maken. Dit is waar we hebben leren experimenteren met onze culturele verschillen en de manier waarop we nu koken.

Eet smakelijk

De eenvoud van het maken van een maaltijd in een paar eenvoudige stappen met een praktische kookoptie is wat indruk heeft gemaakt op de meeste traditionele Amerikanen om verschillende keukens te verkennen. Je kunt bijvoorbeeld een heerlijke traditionele Marokkaanse maaltijd bereiden in een tajine. Een tajine is een geglazuurde klei kookpot die wordt gebruikt in de Arabische cultuur. Voeg je ingrediënten en vlees toe en laat je tagine een tot twee uur koken. Het eenvoudige deel is het verzamelen van je ingrediënten de avond ervoor, thuiskomen van je werk, toevoegen aan je tajine en ontspannen voor een paar uur na je lange dag. Haal het van de kachel en je volledige maaltijd zal worden voorbereid.

Voor mij geloof ik dat een rijstkoker aziatisch restaurant -stijl kookproduct tegenwoordig het meest productief is in een keuken. Ja, het kan je traditionele witte rijst koken, maar het kan ook een aantal smakelijke Aziatische maaltijden bereiden. Hoewel oude rijstfornuizen al heel lang bestaan ​​in plaatsen zoals Nederland; het zijn de Aziatische mensen die ons unieke manieren hebben geleerd om dit apparaat al vele jaren te gebruiken.

Kennis is de meester van een handige levensstijl

Rijstkokers zijn het nieuwe gemak. Ze kunnen heerlijke gerechten maken zoals Aziatische varkensvlees gebakken rijst, Kimchi gebakken rijst of, als je de voorkeur geeft aan een Amerikaans gerecht, kunnen ze wat zuidelijke grits koken. Kijk, dit is hoe we van elkaar leren. In de woorden van een geweldige chef – “Zonder experimenten, bereidheid om vragen te stellen en nieuwe dingen te proberen, zullen we zeker statisch, repetitief en stervend worden.” – Anthony Bourdain